29 / 03 / 2024

Veysel Tiryaki: Tek bir kaçak yapı yapılmasına izin vermedik!

 Veysel Tiryaki: Tek bir kaçak yapı yapılmasına izin vermedik!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Altındağ'ın imar planlarını tamamlayarak bu planları hızla uyguladık. 2005 yılından beri yıkımlara ara vermedik. Bu süre zarfında tek bir kaçak yapı yapılmasına da izin vermedik."dedi.



Üç dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ın tarihi geçmişinden projelerine kadar birçok konuyu anlattı. Tiryaki, "2005 yılından beri yıkımlara ara vermedik" dedi.


2004 yılında Altındağ'ın yüzde 70'i imarsız ve yüzde 85'i gecekondularla kaplı olduğuna değinen Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Altındağ'ın imar planlarını tamamlayarak bu planları hızla uyguladık. 2005 yılından beri yıkımlara ara vermedik. Bu süre zarfında tek bir kaçak yapı yapılmasına da izin vermedik. 10 yıldır süren güçlü iktidar sayesinde tüm Türkiye'de büyük bir değişim yaşanıyor" dedi. 


BÖLGENİN ÇEHRESİ İNANILMAZ BİÇİMDE DEĞİŞTİ

CUMHURİYET dönemi Ankara'sının en önemli tanığı olan Hamamönü'nde restorasyon çalışmalarım sürdürdüklerini belirten Tiryaki, "İlk olarak 2007 yılı sonunda İnci ve Dutlu sokaklarda başladık ve daha sonra diğer sokaklarda da çalışmalara devam ettik. Yüzlerce evi kapsayan yenileme ve sokak sağlıklaştırma projesinde, bölgenin çehresi de inanılmaz biçimde değişti" diye konuştu. 


Akşam Ankara



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri