19 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki: 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm projesi uyguluyoruz!

Veysel Tiryaki: 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm projesi uyguluyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,Mahalle muhtarları ve mahallelerden bazı vatandaşların katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.



Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Önder ve Ulubey Mahallesi'nde riskli alan olarak ilan edilen ve kentsel dönüşüm projesi uygulanacak olan bölgelerle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Mahalle muhtarları ve mahallelerden bazı vatandaşların katıldığı toplantıda yıkımların hız kazanacağı belirtildi. Tiryaki, göreve geldiklerinde Altındağ'ın yüzde 70'inde imar olmadığını hatırlatarak 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm projesi uyguladıklarını söyledi.  Altındağlıların kentsel dönüşüm konusunda giderek bilinçlendiğini de ifade eden Başkan Tiryaki, yıkımların-artık vatandaş tarafından istendiğine dikkati çekti.  Başkan Tiryaki toplantıda, sokak dedikodularına kulak asılmaması gerektiğinin de altını çizdi ve "Vatandaş asla mağdur olmayacak" dedi. Kentsel dönüşümle birlikte Altındağ'ın daha da değer kazanacağını sözlerine ekleyen Başkan Tiryaki, şehircilik örneği yapılar hedeflediklerini dile getirdi.


 "METRUK YAPILARI TESPİT EDİN VE BİZE BİLDİRİN"

Bölgelerdeki metruk gecekonduların vatandaş tarafından tespit edilmesini isteyen Tiryaki, okulların kapanmasıyla birlikte yıkımların hız kazanacağını vurguladı. Tiryaki "Sadece Ankara'da değil Türkiye'de hiçbir belediyenin yapmadığı kadar yıkım yapıyoruz" dedi. 


Ankara Başkent 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri