18 / 04 / 2024

Mutlu Akpınar: Karşıyaka Stadı'nın Örnekköy'e yapılmasını istiyoruz!

Mutlu Akpınar: Karşıyaka Stadı'nın Örnekköy'e yapılmasını istiyoruz!

Stadın Yalı'daki sahile değil, Örnekköy'e yapılması gerektiğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı H. Mutlu Akpınar, "Karşıyaka artık deplasmana gitmekten kurtulmalı. Stadyumun yapılması konusunda kararlıyız. Yer konusunda bazı itirazlarımız var" dedi


Karşıyaka'nın yeni Belediye Başkanı H.Mutlu Akpınar, Yalı'ya yapılacak stadyuma karşı çıktı Mazbatasını alarak göreve başlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ziyaret eden ilk kafile Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri oldu. Kulübün her zaman yanında olup desteğin süreceğini söyleyen Akpınar, stat konusunda da ısrarcı olacaklarını söyledi. Stadın Yalı'daki sahile değil, Örnekköy'e yapılması gerektiğini belirten Akpınar, "Karşıyaka artık deplasmana gitmekten kurtulmalı. Stadyumun yapılması konusunda kararlıyız. Yer konusunda bazı itirazlarımız var. 

Bunları güçlü şekilde dile getireceğiz. Sahile yapılacak stat projesi geleceği baltalar ve kentin dokusunu zedeler. Örnekköy'de yapılacak proje ise tam bir kompleks olacak. Bu konunun takipçisi olacağız ve projenin bir an önce başlaması için ısrar edeceğiz. Hükümet yetkilileri de bu konuda sağduyulu olmalı. Seçimler bitti, artık kazanan Karşıyaka olmalı. 

Spor Bakanlığı'nın da gereken izinleri vereceğini umuyoruz" dedi. Akpınar, KSK'nin sadece futbolda değil, her branşta başarılı olması için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, "Belediye ve kulüp ayrılmaz birer parçadır. Birlikte güzel başarılara imza atacağımızı düşünyorum" diye konuştu. Öte yandan Karşıyaka Yalı'ya yapılacak 15 bin kişi kapasiteli stadı geçtiğimiz ay Ankara'da yapılan ihale sonucunda 54 milyon 88 bin lira bedelle Ali Acar înşaat kazanmıştı. 



Yeni Asır



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri