20 / 04 / 2024

Karşıyaka Şehir Kulübü yeni yerine taşındı!

 Karşıyaka Şehir Kulübü yeni yerine taşındı!

Karşıyaka Şehir Kulübü yeni yerine taşındı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Karşıyakamız için düşünce ve proje üretecek olan Şehir Kulübü üyelerinin tecrübelerinden faydalanacağız" dedi.


Karşıyaka’da iş, siyaset, spor ve sanat alanında bir döneme damga vuran isimlerin uğrak mekanı olan Şehir Kulübü yenilendi ve yeni yerinde üyelerine ’merhaba’ dedi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Karşıyakamız için düşünce ve proje üretecek olan Şehir Kulübü üyelerinin tecrübelerinden faydalanacağız" dedi.


Karşıyaka Belediyesi, bir döneme damga vuran iş, siyaset, sanat ve spor insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu Şehir Kulübü’nü yeniledi. Gondol Kafe’de hizmet veren kulüp lokali, Karşıyaka Nikah Sarayı’na taşındı ve daha modern bir fiziki ortam oluşturuldu. Farklı alanlarda uzun yıllar kente hizmet eden kişilerin uğrak mekanı olan Şehir Kulübü’nün yeni yerindeki açılışına, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, meclis üyeleri ve kulüp üyeleri katıldı.


"TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIZ"


Açılış töreninde konuşan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Şehir Kulübü, kentin bir dönemine adını yazdırmış, önemli isimlerin bir araya geldiği, fikir ve proje ürettiği bir mekandır. Bu mekanın fiziki olarak iyileştirilmesi ve çağdaş bir şekilde yenilenmesi bizler için de önemliydi. Üyelerin tecrübelerinden ve burada üretecekleri fikirlerden, projelerden faydalanacağız" diye konuştu.


"TEŞEKKÜRLER BAŞKAN"


Karşıyaka Şehir Kulübü Derneği Başkanı Ömür Fidan da "Bizlere daha modern fiziki ortamlarda bulunma ve fikir üretme şansı verdiği için belediye başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür ederiz. Bulunduğumuz her ortamda Karşıyakamıza düşünce ve hizmet üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.


Milliyet 





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri