26 / 04 / 2024

Karşıyaka stadı

Karşıyaka Stadı'nın inşaat çalışmaları devam edecek!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), Alsancak Stadı ile ilgili sorunların aşılması ve ihale sürecine geçilmesinin ardından, açılan davalar nedeniyle durdurulan Karşıyaka Stadı inşaatının devam etmesine yönelik bir çaba içerisine girdi.

Karşıyaka Stadı'nın zemini yenilenecek!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, inşaat çalışmaları süren Karşıyaka Stadı'nda incelemelerde bulundu. Vali Toprak, zemin ıslah çalışmalarının da başlamasını söyledi. Stad'ın 2016-17 sezonuna yetişmesi için talimatı verildi.

Mutlu Akpınar: Karşıyaka Stadı'nın Örnekköy'e yapılmasını istiyoruz!

Stadın Yalı'daki sahile değil, Örnekköy'e yapılması gerektiğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı H. Mutlu Akpınar, "Karşıyaka artık deplasmana gitmekten kurtulmalı. Stadyumun yapılması konusunda kararlıyız. Yer konusunda bazı itirazlarımız var" dedi

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi yapıldı!

Karşıyaka'nın yıllardır özlemle beklediği stat hayali için dün Ankara'da ilk adım atıldı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından 15 bin kişilik inşa edilecek Karşıyaka Stadı'nın ihalesi dün Ankara'da yapıldı.

İzmir Karşıyaka ve Göztepe statları 700 gün içinde tamamlanacak!

İzmir'de Karşıyaka ve Göztepe'de yaptırılacak statların ihaleleri yarın ve Çarşamba günü yapılacak İhale ilanına göre sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer tesliminin yapılacağı statların 700 gün içinde bitirilmesi planlanıyor.