19 / 05 / 2024

Konya Karatay'da yeni imar yolları açılıyor!

Konya Karatay'da yeni imar yolları açılıyor!

Konya’ nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, nüfus artışının beraberinde getireceği ulaşım yoğunluğunu azaltmak için imar yollarının açılması ve gerekli yol genişletme çalış malarına devam ediyor...


Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, nüfus artışının beraberinde getireceği ulaşım yoğunluğunu azaltmak için imar yollarının açılması ve gerekli yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.


Yeni açılan imar yolları hakkında bir değerlendirmede bulunan Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toknal, yapılan çalışmalarda hedeflerinin ilçe halkının layık olduğu modern ve temiz bir ortamda yaşama imkanı sunmak olduğunu belirtirken, hizmetlerin aksamadan devam edeceğini söyledi. Karaaslan Dede Mahallesi’nde Başköy Sokak ile Taşra Karaaslan Caddesi arasında 210 metrelik yeni bir yolun açıldığını ifade eden Toknal, Karaaslan Cumhuriyet İlkokulu bitişiğinde bulunan yeni yolun 17 metre genişliğinde olduğunu dile getirdi. Yapılan çalışmalarla, bölgenin çevresi ile olan ulaşım bağlantılarının güçlendirildiğini belirten Mehmet Toknal, alternatif ulaşım aksları oluşturulduğunu kaydetti.


Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toknal, kazandırılan yeni imar yollarıyla değişim ve gelişim yönünde hızlı adımlarla ilerleyen Karatay ilçesinin trafik yoğunluğunu azaltmak için gerekli yol genişletme çalışmalarına yaz kış demeden hız verdiklerini sözlerine ekledi.


Pusula Haber