29 / 03 / 2024

İzmit'te satılık akaryakıt istasyonu ve arsası! 8 milyon TL'ye!

İzmit'te satılık akaryakıt istasyonu ve arsası! 8 milyon TL'ye!

İzmit Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan betonarme akaryakıt ve LPG satış istasyonu ve arsası İzmit Belediyesi tarafından ihale ile satıyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak.


İzmit Belediye Başkanlığı tarafından Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan betonarme akaryakıt ve LPG satış istasyonu ve arsası ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 8 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkulün satış ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.



TAŞINMAZ SATILACAKTIR


İzmit Belediye Başkanlığından:


Aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun maddeleri doğrultusunda Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.


İzmit


1 - Yukarıda tapu ve ihale bilgileri verilen Belediyeye ait 1 adet taşınmazın satış ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun maddeleri uyarınca kapalı teklif usulü ile belirtilen tahmini bedel üzerinden karşısında yazılı tarih ve saatte Ömerağa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi No: 9 Belsa Plaza İZMİT adresinde Belediyemiz Hizmet Binası 2. katında toplanacak komisyon huzurunda yapılacaktır.


2 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin 07.08.2018 Salı günü saat:16.00'ya kadar (posta ile gönderilen tekliflerde dahil olmak üzere) aşağıda belirtilen evrakları İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmektedir.


GERÇEK KİŞİLERİN;


a- Geçici teminat makbuzu. (Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri dikkate alınarak verecekleri teminat mektupları)


b- İlgili muhtarlık yada nüfus müdürlüğünden alınmış ikametgah belgesi


c- Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan fotokopilerini vermeleri (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.) tüzel kişilerin vergi kimlik numaralarını bildirmeleri.


d- Noter tasdikli imza beyannamesi.


e- Vekaleten katılması halinde Noter tasdikli vekaletname.


TÜZEL KİŞİLERİN;


a- Tüzel Kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri.


b- Ticaret Sicil Gazetesi. (Noter tasdikli)


c- Kanuni adreslerini belirten adres beyanı.


d- Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası veya ilgili meslek odası belgesi (2018 yılına ait)


e- Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz.


f- Vekaleten katılım halinde Noter tasdikli vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.


g- Ortak katılım olması halinde Noter tasdikli ortak girişim beyannamesi.



 

3 - İhale şartnamesi mesai saatleri dahilinde İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Biriminde bedelsiz görülebilir.


4 - İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


5 - İhale ilanı www.izmit.bel.tr adresinde görülebilir. İlan olunur.