05 / 05 / 2024

Site aidatı nasıl belirlenir

Sitedeki aidatların yasal bir sınırı var mı?

Site aidatları, sitenin temizliği, güvenliği, tesisat ve onarımı gibi gerekli görülen ihtiyaçlar için toplanıyor. Peki sitedeki aidatlar nasıl belirlenir? Sitedeki aidatların yasal bir sınırı var mı? diyorsanız işte yanıtı...

Site aidatı harfiyatla birlikte belli olur!

Sitelerde aidatlar, site yönetimi kurulması ile belli olur... Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetiminin kurulması ve aidatın belirlenmesi' konusunu kaleme aldı..

Site aidatı ödemeleri nasıl belirlenir?

Anataşınmazın günlük bakım, güvenlik ve temizlik gibi giderleri için kat malikleri ve kiracılardan aidat toplanıyor.Peki site aidatı ödemeleri nasıl belirlenir?

Site yönetiminde kimler aidat vermez?

Site yaşamında, apartman yaşamına göre daha fazla ortak gider söz konusu oluyor ve giderlerin karşılanması için bazı yükümlülükler bulunuyor.Peki site yönetiminde kimler aidat vermez?

Site aidatı ne zaman başlar?

Kat Mülkiyeti Kanununa göre sitedeki tüm maliklerin, ortak giderler için belirlenen aidatı ödemeleri gerekiyor.Peki site aidatı ne zaman başlar?

Site aidatları nasıl hesaplanır?

Sitelerde ortak kullanım alanları ve bunların ortak kullanım alanları belirlenen aidat ile karşılanıyor. Peki site aidatları nasıl hesaplanır?işte site aidatının hesaplanması..

Site yönetiminde aidat nasıl belirlenir?

Sitelerde yaşayanlar için site güvenliği, bahçe ve havuz bakımı, temizlik gibi ortak giderler, kat maliklerinden "site aidatı" adı altında alınan paralar ile karşılanıyor. Peki site yönetiminde aidat nasıl belirlenir?