20 / 04 / 2024

Kira gelir vergisi ödeme son günü

Kira gelir vergisi ödeme son günü!

2015 yılında ödenen kira gelir vergisi, 1 Ocak - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında elde edilen kira gelirleri için ödeniyor. Peki kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte kira gelir vergisi ödeme son günü..

Kira gelir vergisi en son ne zaman ödenir?

2014 yılı içerisinde gayrimenkulünü kiraya vererek gelir elde eden kimseler, 2015 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. Senede 2 taksit halinde ödenen kira gelir vergisi en son ne zaman ödenir?

Kira gelir vergisi ödemeleri için son 3 gün!

Taşınmaz kiralamalarından elde eden vatandaşların elde ettikleri gelir istisna bedelinden fazla ise, vergi ödemek ile yükümlü oluyor.31 Mart tarihinde sona erecek olan kira gelir vergisi ödemeleri için son 3 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman?

Kira geliri elde eden kimselerin, elde ettikleri bu gelir üzerinden devlete vergi ödemeleri gerekiyor.Kira gelir vergisi ödeme süresi 1 Mart'ta başlamıştı.Peki kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman?

Kira vergisi ödemeleri için son 4 gün!

Taşınmazlarını kiraya veren mal sahipleri, Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergi mükellefi oluyor.Senede 2 eşit taksit halinde ödenen kira vergisi ödemeleri için son 4 gün bulunuyor..

Kira vergisi ödemesi için son 6 gün!

2014 yılı içerisinde ev veya işyerini kiraya vererek gelir elde eden kimseler, 2015 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor.31 Mart tarihine kadar ödenmesi gereken kira vergisi için son 6 gün kaldı..

Kira gelir vergisi ödemeleri için son 7 gün!

Mesken veya işyerini kiraya veren mal sahipleri, elde ettikleri kira geliri için vergi ödemek ile mükellef oluyor.31 Mart tarihine kadar ödenmesi gereken kira gelir vergisi ödemeleri için son 7 gün bulunuyor..