19 / 04 / 2024

Kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi

Kira gelir vergisi 2.taksit dönemi!

Taşınmaz mal kiralamalarından elde edilen kira gelirleri için kira gelir vergisi ödenmesi gerekiyor. Mart ayında verginin ilk taksiti ödendi. Peki kira gelir vergisi ikinci vergi ne zaman ödenecek? İşte kira gelir vergisi 2.taksit dönemi..

Kira gelir vergisi ödeme son günü!

2015 yılında ödenen kira gelir vergisi, 1 Ocak - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında elde edilen kira gelirleri için ödeniyor. Peki kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte kira gelir vergisi ödeme son günü..

Kira gelir vergisi 2.taksit hangi ayda ödenir?

Taşınmazını kiraya veren kimseler, elde ettikleri gelir için vergi ödemek ile yükümlü oluyor. Vergi iki taksit halinde ödenebiliyor. Peki, kira gelir vergisi 2.taksit hangi ayda ödenir? İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödemesi..

Kira gelir vergisi en son ne zaman ödenir?

2014 yılı içerisinde gayrimenkulünü kiraya vererek gelir elde eden kimseler, 2015 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. Senede 2 taksit halinde ödenen kira gelir vergisi en son ne zaman ödenir?

Kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2015!

Gayrimenkul sermaye iradı olarakta bilinen kira gelir vergisi ikinci taksit ödemeleri yarın başlıyor.Peki kira gelir vergisi son günü ne zaman? İşte kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi 2015..

Kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi!

Kira gelir vergisi her sene gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelir için ödeniyor.Peki kira gelir vergisi 2.taksit son günü ne zaman? işte kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi..

Kira gelir vergisi 2. taksit ödeme tarihi 2015!

İki eşit taksit şeklinde ödenen kira gelir vergisi birinci taksiti Mart ayında ödendi. Peki kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman ödenecek? İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödeme tarihi 2015..