25 / 04 / 2024

Kat mülkiyeti nasıl kurulur

Kat mülkiyeti nasıl kurulur?

İnşaat çalışmaları sona ermemiş olan yapıların bağımsız bölümlerine kat mülkiyeti tapusu verilmiyor. Peki kat mülkiyeti nasıl kurulur? İşte kat mülkiyetinin kurulması..

Kat mülkiyeti nasıl alınır 2015?

Bir binada yer alan bağımsız bölümler üzerinde kurulan mülkiyet kat mülkiyeti olarak karşımıza çıkıyor.Peki kat mülkiyeti nasıl alınır 2015?İşte kat mülkiyeti alma işlemleri..

Kat mülkiyeti tapusu nasıl alınır?

İnşaatı tamamlanmış ve oturma izni alınmış yapılarda kat mülkiyeti kurulabiliyor.Peki kat mülkiyeti tapusu nasıl alınır?İşte kat mülkiyeti tapusu alma işlemleri..

Kat mülkiyeti ne demektir?

Kat mülkiyetine ilişkine Esaslar 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanununda ele alınıyor.Buna göre kat mülkiyeti ne demektir?Kat mülkiyeti nasıl kurulur?

Kat mülkiyeti neden gereklidir?

Kat mülkiyeti, tamamlanmış bir binada binanın bağımsız bölümleri üzerindeki mülkiyet hakkı olarak biliniyor. Peki bu kat mülkiyeti neden gereklidir?

Kat mülkiyeti için gerekli belgeler!

Tamamlanmış bir binanın kat, daire, iş bürosu, dükkan, mağaza, mahzen, depo gibi bölümlerinde ayrı ayrı ve başlı başına kullanılmaya elverişli olan bağımsız bölümleri üzerinde mülkiyet hakkı kurulabilir. Peki kat mülkiyeti için gerekli belgeler nelerdir?

Kat mülkiyeti nasıl kurulur?

Tamamlanmış bir yapıda bağımsız bölüm üzerindeki mülkiyet, kat mülkiyeti olarak tanımlanıyor. Kat mülkiyeti nasıl kurulur? İşte yanıtı...

Kat mülkiyeti nedir?

İnşaatı tamamlanmış bir binanın bağımsız bölümleri üzerindeki mülkiyet hakkı olarak bilinen kat mülkiyeti nedir? Kat mülkiyeti nasıl kurulur? İşte yanıtı...