30 / 04 / 2024

Emlak vergisi 1.taksit ne zaman

Emlak vergisi 1.taksit son ödeme günü!

Emlak vergisini, mesken ve işyerleri sahipleri ile arsa ve arazi sahiplerinin ödemesi gerekiyor. Emlak vergisi, her sene, senede belli tarihlerde ödeniyor. Peki emlak vergisi 1.taksit son ödeme günü ne zaman?

Emlak vergisi 2015 1.taksit!

Emlak vergisi, taşınmaz sahipleri tarafından ödeniyor.Konutu, arsası,işyeri veya arazisi olanlar bu vergiyi ödemek ile yükümlü oluyor.Peki emlak vergisi 1.taksit ne zaman ödenir?İşte emlak vergisi 2015 1.taksit..

Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor!

Mesken, işyeri, arsa ve arazi sahiplerinin ödemesi gereken emlak vergisinin birinci ödemeleri Mart, Nisan, Mayıs aylarında,ikinci taksiti Kasım ayında ödeniyor.Buna göre emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor!

Emlak vergisi 1.taksit ne zaman ödenir?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanununa göre arsa, arazi, mesken ve işyeri gibi tüm taşınmaz mallar emlak vergisine tabi tutuluyor.Peki emlak vergisi 1.taksit ne zaman ödenir?İşte emlak vergisi 1.taksit 2015..

Emlak vergisi 1.taksit 2015!

Arazi, arsa ve binalar gibi taşınmazlar için olan emlak vergisi,bağlı bulunulan belediyelerin emlak servislerine yılın belirli zamanlarında ödeniyor.Peki emlak vergisi 1.taksiti ne zaman ödenecek? İşte emlak vergisi 1.taksit 2015..