16 / 05 / 2024

Nef Ataköy’de metrekare fiyatları 3 bin 500 dolar olacak!

 Nef Ataköy’de metrekare fiyatları 3 bin 500 dolar olacak!

5 blok halinde yükselen Nef Ataköy projesinde daireler 1 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Nef Ataköy’de metrekare fiyatları 3 bin 500 dolar olacak.


Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Ataköy projesi bu ay içinde satışa çıkacak. Ofis, mağaza, home ofis ve rezidanslardan meydana gelecek olan Nef Ataköy projesinde ön talep dönemi başladı.


20 bin metrekare alana sahip olan Nef Ataköy projesinde daireler 1 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Yüzde 1 KDV imkanın uygulandığında Nef Ataköy projesinde daireler birleştirilerek 2+1 ve 3+1 tipinde olabiliyor. 


Nef Ataköy’de metrekare fiyatları 3 bin 500 dolar olacak!


Nef Ataköy fiyat listesi kapsamında konutların metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlayacak. Fiyatlar lansman sonrasında 5 bin dolara kadar yükselecek. Timur Gayrimenkul Nef Ataköy projesinde 2 bine yakın bağımsız bölüm yer alacak.


Nef Ataköy projesi lokasyon olarak Aiport AVM ile Kültür Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. 5 blok halinde yükselen Nef Ataköy projesinde dairelerin büyüklükleri 44 metrekare ile 98 metrekare arasında değişiyor. 


Nef Ataköy iletişim bilgisi: 

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr/nefatakoytalep/default.aspx

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome