20 / 04 / 2024

Çengelköy Park satılık daire fiyatları!

Çengelköy Park satılık daire fiyatları!

Çengelköy Park satılık daire fiyatları minimum 1 milyon 500 bin dolar olarak belirlendi. Projede satılık daire alanları 84 metrekare ile 348 metrekare arasında değişiyor...


Çengelköy Park satılık daire fiyatları... İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen Çengelköy Park projesi, Selimoğlu ile Demirland İnşaat ortaklığında hayata geçirilen proje 65 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


60 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nde toplam 73 adet rezidans daire ve 86 adet villa bulunuyor. Projede bulunan villaların isimleri Emirgan, Hisar, Pera, Kandilli, Kuzguncuk, Aşiyan ve Kanlıca olarak verildi.


Çengelköy Park satılık daire fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje içerisinde  buhar banyosu, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, dinlenme alanları, yüzme havuzu bulunuyor.


Çengelköy Park satılık daire alanları 84 metrekare ile 348 metrekare arasında, satılık villa alanları ise 400 metrekare ile 595 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlandı.


Çengelköy Park satılık daire fiyatları ve satılık daire ödeme planı hakkında bilgi almak istiyorsanız projenin satış ofisini arayabilir, bilgi alabilirsiniz. 


Çengelköy Park nerede?

Proje Kavacık'a 8,2 kilometre, Kadıköy’e 8 kilometre, Ümraniye merkeze 3,2 kilometre, Taksim’e 12,5 kilometre, Beşiktaş’a 9 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 30 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 25 kilometre, Bağdat caddesine 10 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Çengelköy Park satılık daire fiyatları!


Çengelköy Park iletişim

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com