19 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim?

 Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim?

Emlak Konut güvencesiyle Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim?


65 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Çengelköy Park Evleri Emlak Konut güvencesiyle Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla yükseliyor. 


Çengelköy Park daire seçenekleri

Çengelköy Park'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak, villalar ise 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon seçenekleri bulunuyor.


Çengelköy Park'ta kaç konut var?

Üsküdar Çengelköy Park projesi  27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanlarından oluluyor. 


Çengelköy Park Evleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükselen Çengelköy Park Evleri, oğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre mesafede, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre  ve Üsküdar'a 7.2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Çengelköy Park Evleri sosyal alan

Çengelköy Park Evleri'nde sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Çengelköy Park Evleri Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul


Çengelköy Park Evleri satış ofisi 

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Öznur YASLI/Konuttimes.com