19 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. 60 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen proje geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlandı...


Çengelköy Park Evleri satılık daire bilgilerine geçemeden projeden bahsedelim... Selimoğlu ile Demirland İnşaat imzası ile yükselen Çengelköy Park projesinde 73 adet rezidans daire ve 86 adet villa bulunuyor.


65 bin metrekare alan üzerinde üzerinde konumlandırılan Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan villalar Emirgan, Hisar, Pera, Kandilli, Kuzguncuk, Aşiyan ve Kanlıca olarak adlandırıldı.


"İstanbul'un en güzel mahallesi" sloganıyla satışa sunulan Çengelköy Park projesi 60 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 


Çengelköy Park Evleri satılık daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Proje geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlandı. Proje içerisinde buhar banyosu, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, dinlenme alanları, yüzme havuzu yer alıyor.


Çengelköy Park Evleri satılık daire ödemeleri hakkında bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz. Projede bulunan daireler 84 metrekare ile  348 metrekare arasında, villalar 400 metrekare ile 595 metrekare arasında değişen alana sahip.


Çengelköy Park projesi Kavacık'a 8,2 kilometre, Kadıköy’e 8 kilometre, Ümraniye merkeze 3,2 kilometre, Taksim’e 12,5 kilometre, Beşiktaş’a 9 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 30 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 25 kilometre, Bağdat caddesine 10 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Çengelköy Park Evleri satılık daire!


Çengelköy Park iletişim

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com