26 / 04 / 2024

Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli-Mahmutbey'de hayata geçirilen projede tüm daireler 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.


110 metrekare alan olarak belirlenen daire alanlarına sahip Cadde Rezidans'ta 32 daire ve 3 dükkan bulunuyor. Lansmana özel fiyatlarıyla yarın satışa sunulacak Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


Dairelerin tamamının 2+1 olarak tasarlandığı Cadde Rezidans projesi 1.550 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı tarafından inşa edilen proje 10 katlı tek blok olarak yükseliyor. 


İstanbul Güneşli-Mahmutbey'de inşa edilen Cadde Rezidans'ta kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Projede ayrıca banka kredisi de kullanılıyor. Ortak alanları  lobi, çocuk oyun alanları, fitness center, açık otopark olarak karşımıza çıkan Cadde Rezidans'ta dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor.


Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek? 

Cadde Rezidans'ın Temmuz 2015'te teslim edilmesi öngörülüyor. Proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


Cadde Rezidans Mahmutbey nerede?


Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek?


Cadde Rezidans iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com