26 / 04 / 2024

Mahmutbey Cadde Rezidans nerede?

Mahmutbey Cadde Rezidans nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Cadde Rezidans projesinde ödeme yapılırken banka kredisi de kullanılabiliyor. Peki tüm daire tiplerinin 2+1 olarak dizayn edildiği Mahmutbey Cadde Rezidans nerede?


Mahmutbey Cadde Rezidans nerede? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 1.550 metrekare alan üzerinde yayılan projede dairelerin alanları 110 metrekare olarak tasarlandı. 


32 daire ve 3 dükkandan meydana gelen Mahmutbey Cadde Rezidans projesi ödemelerinde kişiye özel plan oluşturuluyor ve banka kredisinden yararlanılabiliyor. 


Tüm dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde yer aldığı proje Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor. 10 katlı tek blok olarak yükselen projede satış süreci devam ediyor.


2015 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi öngörülen Mahmutbey Cadde Rezidans nerede? sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Güneşli-Mahmutbey cevabını verebiliriz.


Mahmutbey Cadde Rezidans satış fiyatları 260 bin TL ile 310 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede ortak yaşam alanları açık/kapalı otopark, çocuk oyun alanları, lobi ve fitness merkezinden oluşuyor.


Cadde Rezidans iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com