28 / 03 / 2024

Cadde Rezidans satılık daire

Cadde Rezidans ödeme bilgisi!

Cadde Rezidans projesindeki tüm daireler 2+1 olarak tasarlandı. 1.550 metrekare alan üzerinde yayılan projede 32 daire ve 3 dükkan yer alıyor. İşte Cadde Rezidans ödeme bilgisi...

Mahmutbey Cadde Rezidans nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Cadde Rezidans projesinde ödeme yapılırken banka kredisi de kullanılabiliyor. Peki tüm daire tiplerinin 2+1 olarak dizayn edildiği Mahmutbey Cadde Rezidans nerede?

Cadde Rezidans satış fiyatları!

Cadde Rezidans satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı tarafından hayata geçirilen Cadde Rezidans'ta teslimlerin 2015 yılında yapılması planlanıyor.

Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli-Mahmutbey'de hayata geçirilen projede tüm daireler 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Cadde Rezidans iletişim!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzasıyla İstanbul Güneşli-Mahmutbey'de hayata geçirilen Cadde Rezidans'ın 2015'te teslim edilmesi planlanıyor. İşte Cadde Rezidans iletişim bilgileri...

Cadde Rezidans 2015'te teslim edilecek! Yeni proje!

2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Mahmutbey'de hayata geçiriliyor. Toplamda 32 daireden meydana gelen Cadde Rezidans projesinde teslimler 2015 yılının Temmuz ayında yapılacak.

Sur Yapı Cadde Rezidans fiyatları 247 bin TL’den başlıyor!

Sur Yapı Cadde Rezidans fiyatları 247 bin TL’den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.