20 / 04 / 2024

Güneşli satılık daire

Güneşli Defne Park teslim tarihi!

Güneşli Defne Park teslim tarihi bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor...

Cadde Residence ne zaman teslim edilecek?

Cadde Residence ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzasıyla inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.

Güneşli Nurol Park iletişim!

Daire fiyatlarının 356 bin TL'den başlangıç gösterdiği Güneşli Nurol Park projesinde daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Güneşli Nurol Park iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli-Mahmutbey'de hayata geçirilen projede tüm daireler 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

AB Grup AB Yaşam Evleri!

AB Grup AB Yaşam Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de hayata geçiriliyor.147 konuttan oluşan projede dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 6 katlı 3 blok halinde yükseliyor.

Bağcılar AB Yaşam Evleri satılık!

İstanbul'da Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yükselen AB Yaşam Evleri'nde 147 adet daire bulunuyor. Dairelerin 35 metrekare ile 300 metrekare arasında farklılık gösterdiği Bağcılar AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

AB Yaşam Evleri satılık daire!

AB Yaşam Evleri satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 7+1 dubleks daireler bulunuyor. AB Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 blok halinde yükseliyor.

Güneşli Nurolpark telefon numarası!

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen projede 54 adet rezidans, 84 adet loft daire ve 880 adet towers daire bulunuyor. Güneşli Nurolpark telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor.

Nurol Park Güneşli fiyatları!

Nurol GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de hayata geçirilen projede 84 adet loft daire, 154 adet rezidans daire ve 880 adet towers daireler bulunuyor. İşte Nurol Park Güneşli fiyatları...

Güneşli'de konut piyasası!

Atatürk Havalimanı, Basın Ekpres Yolu, E- 5 ve TEM bağlantı yollarına yakınlığıyla avantajlı bir bölge olan Güneşli'de konut piyasası da son 3 yıldır çok hareketli.

Güneşli Homeaves’te 255 bin TL’ye! 120 ay vade!

Kavi Yapı projesi olan Güneşli Home Aves'te fiyatlar 105 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme planında 120 aya kadar uzatılan vade seçenekleri ile esnek ödeme koşulları mevcut

Cuno Park Güneşli’de son konutlar! 275 bin TL'ye!

Güneşli’de hayata geçen Cuno Park Evleri projesi 275 bin liradan başlıyor. Projede kalan son konutlar sahibini bekliyor

Güneşli Home Aves projesinde 105 bin liraya!

Kavi Yapı tarafından Güneşli'de konumlandırılan Homeaves projesinde 120 aya kadar vade imkânı konut alıcılarına sunuluyor...

Güneşli Konutlar'da 1+1 228 bin TL! Hemen Teslim!

Bağcılar Güneşli'de hayata geçen Güneşli Konutlar projesinde kalan son 30 daire 228 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

Home Aves'te 1+1’ler 155 bin liraya! Yüzde 5 peşinatla!

Kavi Yapı’nın Güneşli’de hayata geçirdiği Home Aves projesinde 1+1 konutlar 155 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor