17 / 05 / 2024

Büyükçekmece Toskana Vadisi ne zaman teslim?

Büyükçekmece Toskana Vadisi ne zaman teslim?

Tek katlı villa yaşam konsepti ile tasarlanan Toskana Vadisi Evlerinde daire fiyatları 580 bin dolar ile 2 milyon 260 bin dolar arasında değişiyor. Peki Büyükçekmece Toskana Vadisi ne zaman teslim?


1.068 dönüm alan üzerinde yayılan proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.  Büyükçekmece Toskana Vadisi ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


8 farklı tipte daire seçeneği bulunan projede dairelerin alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Deniz ve göl manzarasına hakim Büyükçekmece Toskana Vadisi projesi Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor.


Toplamda 184 villadan meydana gelen projede dairelerin başlangıç fiyatları 580 bin dolar olarak karşımıza çıkıyor. 2 milyon 260 bin dolara kadar çıkan daire fiyatlarının bulunduğu projede ödeme planı kapsamında; toplam tutarın yüzde 75'i teslim zamanında ödenebiliyor. 


Büyükçekmece Toskana Vadisi ne zaman teslim? sorusuna proje 2015 yılının Eylül ayı cevabını veriyor. 5 bin 400 metrekare kapalı, 10 bin 500 metrekare açık sosyal tesis alanına sahip Büyükçekmece Toskana Vadisi'nde satış süreci devam ediyor.


Büyükçekmece Toskana Vadisi sosyal alan bilgisi:

Projede yarı olimpik yüzme havuzu, açık tenis, squash, binicilik spor kulübü, Toskana Çarşısı, spa ve güzellik merkezi, basketbol ve futbol sahaları, Dolce Vita Spor,    padel kortları ve özel stüdyo dersleri, kids gym ve yaşam kulübü yer alıyor.



Toskana Vadisi Evleri iletişim!

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul


Toskana Vadisi satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com