28 / 03 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede satış fiyatları 650 bin dolardan başlıyor...


3 ve 7 odalı olarak tasarlanan Toskana Orizzonte Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları haberimizin devamında yer alıyor. 


Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Projede kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları bulunuyor. 


Lokasyon bilgisi kapsamında  Toskana Orizzonte  Villaları Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Konut fiyatlarının 650 bin dolardan başlangıç gösterdiği Toskana Orizzonte Villaları ilk etaptaki evlerin teslimleri bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları


Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım firma bünyesinde veya banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı