29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire!

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire!

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Beylikdüzü Demir Romance satılık daire fiyatları haberimizin devamında bulunuyor ama önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Daire seçenekleri 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren Demir Romance projesi konum olarak AVM ve E-5'e 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire fiyatları metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Demir Romance projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 


Daire satışlarının devam ettiği Demir Romance projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde dairelerin Ağustos 2015'te teslim edilmesi öngörülüyor. 


Beylikdüzü Demir Romance satılık daire fiyatları:

1+1 daireler 394 bin TL,

2+1 daireler 452 bin TL,

3+1 daireler 525 bin TL,

4+1 daireler 829 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Bisiklet parkuru, tenis kortu, Türk hamamı, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, açık yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme terasları, yürüyüş yolu, kreş ve bilardo salonlarıdan meydana gelen sosyal alanlara sahip proje hakkında detaylı bilgi için telefon numarası: 444 2 116. 


Demir Romance Beylikdüzü ulaşım:

Adres: Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü/İstanbul


Demir Romance iletişim

Demir Romance satış ofisi telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com