12 / 05 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire!

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Demir Romance Beylikdüzü satılık daire!

Demir Romance Beylikdüzü satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon arasında değişiklik gösteriyor. Projede 60 ticari birim, 776 daire, 28 villa bulunuyor.

Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim edilecek?

Demir İnşaat tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Demir Romance Evleri Beylikdüzü telefon numarası!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romance projesi Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Demir Romance Evleri Beylikdüzü telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta teslimler ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüsü Demir Romance'ta teslimler ne zaman? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satışları devam ediyor.

Beylikdüzü Demir Romance satılık!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Demir Romance satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen projede teslimler 7 ay sonra olarak planlanıyor.

Demir Romance nerede?

Toplamda 776 daireden meydana gelen Demir Romance projesinde dairelerin teslim tarihi 7 ay sonra olarak planlanıyor. Peki 37 bin metrekare arsa alanına sahip olan Demir Romance nerede?

Demir Romance satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde 37 bin metrekarelik arsa alanında Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Toplamda 776 daireden meydana gelen projede teslimlerin 7 ay sonra yapılacağı öngörülüyor. İşte Demir Romance satış fiyatları...

Beylikdüzü Demir Romance projesinde 24 ay 0 faiz!

Demir Romance projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Kişiye özel ödeme planı oluşturulan kampanya kapsamında 11 bin 500 TL peşinat, 2 bin 450 TL'den başlayan taksitlerle veya 24 aya sıfır faiz imkânı sunuluyor...