30 / 04 / 2024

Beylikdüzü demir romance nerede

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire!

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Demir Romance daire fiyatları!

Beylikdüzü Demir Romance daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor.

Beylikdüzü Demir Romance teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Demir Romance teslimleri ne zaman? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 776 daire bulunuyor.

Demir Romance güncel fiyatları!

Daire teslimlerinin 7 ay sonra yapılması planlanan Demir Romance projesinde daire alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Demir Romance güncel fiyatları haberimizin devamında bulunuyor.

Beylikdüzü Demir Romance nerede?

776 konuttan meydana gelen Beylikdüzü Demir Romance nerede? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. TEM'e 5 dakika mesafede yer alan projede teslimlerinin 7 ay sonra yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Demir Romance!

Beylikdüzü Demir Romance projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde tasarlandı. Demir İnşaat imzası taşıyan projede teslim tarihi 7 ay sonra olarak öngörülüyor.

Demir Romance fiyatları!

776 daireden meydana gelen Demir Romance projesinde daireler 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor. Peki 7 ay sonra teslim edilmesi planlanan Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir Romance nerede?

Toplamda 776 daireden meydana gelen Demir Romance projesinde dairelerin teslim tarihi 7 ay sonra olarak planlanıyor. Peki 37 bin metrekare arsa alanına sahip olan Demir Romance nerede?

Demir Romance satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde 37 bin metrekarelik arsa alanında Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Toplamda 776 daireden meydana gelen projede teslimlerin 7 ay sonra yapılacağı öngörülüyor. İşte Demir Romance satış fiyatları...

Beylikdüzü Demir Romance projesinde 24 ay 0 faiz!

Demir Romance projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Kişiye özel ödeme planı oluşturulan kampanya kapsamında 11 bin 500 TL peşinat, 2 bin 450 TL'den başlayan taksitlerle veya 24 aya sıfır faiz imkânı sunuluyor...

Demir Romance adres bilgileri!

Demir Romance adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projeden 14 Ocak'a kadar konut satın alan kişilere Jolly Tur'dan 5 bin TL'ye varan hediye çeki veriliyor.