30 / 04 / 2024

Beylikdüzü demir romance fiyat

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire!

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Demir Romance daire fiyatları!

Beylikdüzü Demir Romance daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor.

Beylikdüzü Demir Romance teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Demir Romance teslimleri ne zaman? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 776 daire bulunuyor.

Demir Romance Beylikdüzü satılık daire!

Demir Romance Beylikdüzü satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon arasında değişiklik gösteriyor. Projede 60 ticari birim, 776 daire, 28 villa bulunuyor.

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance 28 villa, 776 daire ve 60 ticari birimden meydana geliyor. Peki İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Demir Romance detaylı fiyat!

2015 yılının Ağustos ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan proje Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Demir Romance detaylı fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Demir Romance güncel fiyatları!

Daire teslimlerinin 7 ay sonra yapılması planlanan Demir Romance projesinde daire alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Demir Romance güncel fiyatları haberimizin devamında bulunuyor.

Beylikdüzü Demir Romance güncel fiyat!

Satış süreci devam eden proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 776 daireden oluşan Beylikdüzü Demir Romance güncel fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Beylikdüzü Demir Romance!

Beylikdüzü Demir Romance projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde tasarlandı. Demir İnşaat imzası taşıyan projede teslim tarihi 7 ay sonra olarak öngörülüyor.

Demir Romance'ta 785 bin liraya bahçeli dubleks!

Yüzde 5 peşinat ile konut alınabilen Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2015'te yapılacak. Demir Romance Evlerinde bahçeli dubleks konutlar 785 bin liradan satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Demir Romance fiyat!

İstanbul'un batısında bulunan ilçelerden biri olan Beylikdüzü'nde inşa edilen ve 776 konut ile 28 villadan oluşan Beylikdüzü Demir Romance fiyat bilgisi...