28 / 03 / 2024

Demir Romance Projesi'nde konut kredi faizleri 0,99'a sabitlendi!

Demir Romance Projesi'nde konut kredi faizleri 0,99'a sabitlendi!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde Akıllı ev teknolojileriyle öne çıkan projesi Demir Romance’de sınırlı sayıdaki son daireler için kredi faizlerinde 0.99’a demir attı...


İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, sınırlı sayıda son dairelerin kaldığı Demir Romance projesi için bahar kampanyası düzenleyerek konut kredisi faiz oranlarında 0.99’a demir attı. Mart ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında projeden konut alacak olanlar normalde 1.15 seviyelerinde olan faiz oranları yerine anlaşmalı 6 bankadan 0.99 gibi cazip bir faiz oranı ile konut kredisi alıp hemen taşınabilecekleri bir daireye sahip olabilecekler.


Son Fırsatlar…

Konut kredisi faiz oranlarının 1.15’ler seviyesinde olduğu bir dönemde kendi evinin sahibi olmak isteyenlere özel 0.99 faiz oranları ile çok özel kredi fırsatı sunduklarına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Kampanyamızdan yararlanmak isteyen müşterilerimiz, anlaşmalı olduğumuz 6 bankadan 0.99 gibi cazip bir faiz oranı ile konut kredisi alıp Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış evlerine taşınabilecekler. Yatırım yapmak isteyenler de böyle cazip faiz oranlarıyla akıllı bir yatırım yapmanın mutluluğunu yaşayacaklar” dedi.


Beylikdüzü’nün en keyifli ve en merkezi lokasyonunda konumlanan Demir Romance’ta yaşamın başlamış olması, yatırım yapacaklara hemen alıp kiralama, oturum amaçlı alanlara da hemen taşınma fırsatı sunması bakımından da önem taşıyor. 


Merkezi Konum, Kolay Ulaşım….

Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlıyor. 

Proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna araçla 5 dakikalık mesafede yer alıyor.


Demir Romance’de yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile sakinlerine şehrin merkezinde huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabilecekleri işyerleri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna bulunuyor. 


Web: http://www.demirinsaat.com.tr/