12 / 05 / 2024

Beylikdüzü demir romance fiyatları

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire!

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Demir Romance teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Demir Romance teslimleri ne zaman? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 776 daire bulunuyor.

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance 28 villa, 776 daire ve 60 ticari birimden meydana geliyor. Peki İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Demir Romance satılık!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Demir Romance satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen projede teslimler 7 ay sonra olarak planlanıyor.

Demir Romance nerede?

Toplamda 776 daireden meydana gelen Demir Romance projesinde dairelerin teslim tarihi 7 ay sonra olarak planlanıyor. Peki 37 bin metrekare arsa alanına sahip olan Demir Romance nerede?

Demir Romance satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde 37 bin metrekarelik arsa alanında Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Toplamda 776 daireden meydana gelen projede teslimlerin 7 ay sonra yapılacağı öngörülüyor. İşte Demir Romance satış fiyatları...

Beylikdüzü Demir Romance fiyatları!

1 oda 1 salondan 4 buçuk oda 1 salona kadar bir çok farklı konut alternatifinin bulunduğu Beylikdüzü Demir Romance fiyatları...