26 / 04 / 2024

Ayazma Emlak Konutları başvuruları ne zaman son?

Ayazma Emlak Konutları başvuruları ne zaman son?

Ayazma Emlak Konutları başvuruları ne zaman son? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Yaklaşık 300-350 dairenin satışının kura ile gerçekleşmesi öngörülen proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor.


Ayazma Emlak Konutları başvuruları ne zaman son? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Projede daire teslimlerinin satış sürecinin başlamasından 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Ayazma Emlak Konutları 1.239 daireden meydana geliyor. Alternatif daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen projede başvuru için 10 bin TL ödenmesi gerekiyor. 


Ayazma Emlak Konutları başvuruları ne zaman son? 

Başvuruların yarın sona ermesi planlanan Ayazma Emlak Konutları'nda daire fiyatları 396 bin TL ile 1 milyon 92 TL arasında değişiyor. 


Ayazma Emlak Konutları'nda yaklaşık 300-350 daire kurayla satışa sunulacak. Peki Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları'nda kura başvuru şartları neler?


Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları

- T.C. Vatandaşı olmak

- 18. Yaşından gün almış olmak,

- Kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir,

- Gerçek kişi olmak, (Tüzel Kişilikler başvura da bulunamayacaktır. Bulunmuş olması halinde kuraya dahil edilmeyecektir.)


Ayazma Emlak Konutları iletişim

Tel: (216) 579 15 15

Web: www.emlakkonut.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com