29 / 03 / 2024

Ayazma Emlak Konutları son durum

Ayazma Emlak Konutları İkitelli kura çekilişi nerede yapılacak?

Ayazma Emlak Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı İkitelli'de hayata geçiriliyor. 1.239 daireden meydana gelen proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Peki Ayazma Emlak Konutları İkitelli kura çekilişi nerede yapılacak?

Ayazma Emlak Konutları kura çekiliş yeri!

Ayazma Emlak Konutları kura çekiliş yeri hakkında bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen projede toplamda 1.239 daire bulunuyor.

Ayazma Emlak Konutları ödemeleri!

Ayazma Emlak Konutları ödemeleri hakkında bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor. Kura çekiminin 7 Şubat 2015 tarihinde yapılacağı projede yaklaşık 300-350 dairenin satışı kura ile gerçekleşecek.

Ayazma Emlak Konutları satılık konut!

Ayazma Emlak Konutları satılık konut tipleri 2+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteriyor. Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede yaklaşık 300-350 konutun satışı kura ile yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede yapılacak?

Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede yapılacak? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Başakşehir'e bağlı İkitelli'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Ayazma Emlak Konutları kuraları ne zaman çekilecek?

Ayazma Emlak Konutları kuraları ne zaman çekilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Daire alanları 117,19 metrekare ile 251,49 arasında farklılık gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Ayazma Emlak Konutları kura çekiliş tarihi belli oldu!

Kura başvuru süreci bugün son olan Ayazma Emlak Konutları'nda kura çekiliş tarihi belli oldu. Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen projede 396 bin TL'ye daire sahibi olmak mümkün.

Ayazma Emlak Konutları'nda kura başvurusu için son gün!

Ayazma Emlak Konutları'nda kura başvurusu için son gün. Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje Emlak Konut tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri!

Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kura başvuruları yarın sona erecek proje Emlak Konut GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Ayazma Emlak Konutları başvurular yarın sona eriyor!

Ayazma Emlak Konutları başvurular yarın sona eriyor. Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen ve 1.239 daireden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İkitelli'de inşa ediliyor.

Ayazma Emlak Konutları başvuruları ne zaman son?

Ayazma Emlak Konutları başvuruları ne zaman son? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Yaklaşık 300-350 dairenin satışının kura ile gerçekleşmesi öngörülen proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Ayazma Emlak Konutları satılık!

Ayazma Emlak Konutları satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen projede dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Ayazma Emlak Konutları kura başvuru koşulları haberimizin devamında yer alıyor.

Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire tipleri 2+1 ile 4+1 arasında değişen proje Emlak Konut GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları ne zaman sona eriyor?

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları ne zaman sona eriyor? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde hayata geçirilen projede toplam 1.239 daire bulunuyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları!

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Başakşehir'e bağlı İkitelli'de inşa edilen projede toplamda 1.239 daire bulunuyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları neler?

Kura yöntemi ile 300-350 konutun satışlarının gerçekleşmesi planlanan proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Peki Ayazma Emlak Konutları kura başvuru şartları neler?

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları!

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı İkitelli bölgesinde hayata geçiriliyor. Ayazma Emlak Konutları projesinde 300-350 dairenin satışları kura yöntemi ile yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları telefon!

Ayazma Emlak Konutları telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Başakşehir-İkitelli'de inşa edilen projede dairelerin 300-350 tanesi kura yöntemi ile satışa sunuldu.

Ayazma Emlak Konutları kura detayları!

334 bin 176 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede daire dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Ayazma Emlak Konutları kura detayları haberimizin içerisinde yer alıyor.

Ayazma Emlak Konutları telefon numarası!

Ayazma Emlak Konutları telefon numarası haberimizin içersinde bulunuyor. 1.239 dairenin yer aldığı Ayazma Emlak Konutları'nda kura ile satışa sunulacak daire sayısı ise 300-350 olarak belirlendi.

Ayazma Emlak Konutları detaylı fiyat!

Ayazma Emlak Konutları detaylı fiyat bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. 334 bin 176 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede daire tipleri 2+1'den başlıyor.

Ayazma Emlak Konutları ödemeleri!

Ayazma Emlak Konutları ödemeleri hakkında bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen projede dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 1239 konuttan oluşan proje 300-350 konut kura yöntemi ile satılacak. Projede kura için son başvuru tarihi 30 Ocak.

Ayazma Emlak Konutları iletişim!

Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Ayazma Emlak Konutları projesi İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de yükseliyor.

Ayazma Emlak Konutları fiyatları!

Daire teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanan projede kuralı satışlara 10 bin TL başvuru ücreti ile katılabilmek mümkün. Peki Ayazma Emlak Konutları fiyatları ne kadar?