28 / 03 / 2024

Emlak Konut Mart ayında 3 dev ihaleye hazırlanıyor!

Emlak Konut Mart ayında 3 dev ihaleye hazırlanıyor!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere ile Avcılar Ispartakule'de arsa ihalesi yapacak firma ayrıca Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın inşaat ihalesini de gerçekleştirecek. 3 dev ihaleye hazırlanan Emlak Konut GYO bu yıl 1,5 milyar TL kar etmeyi hedefliyor.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mart ayında 3 dev ihaleye hazırlanıyor. 2016 yılına arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesiyle başlayan Emlak Konut bu yıl 1,5 milyar TL kar etmeyi hedefliyor. 


Emlak Konut Avcılar Ispartakule ile Esenyurt Hoşdere'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi ve Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın inşaat ihalesini bu ay içerisinde gerçekleştirecek. Ayrıca Şubat ayında birinci oturumunun yapıldı Bakırköy Yenimahalle arsa ihalesinin ikinci oturumu da yarın gerçekleştirilecek.


Ispartakule'de ticaret alanı imarlı arsa

İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 8 Mart 2016 Salı günü gerçekleştirilecek. Stüdyo 24 projesi ve Unikonut projelerine komşu olan arsa ticaret alanı imarlı. 


Toplam 82 bin 336 metrekare inşaat alanına sahip olan arsanın toplam parsel alanı 47 bin 168. Planda ticaret imarlı olarak gösterilen alanlarda büro, işhanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, otel, banka, sinema, tiyatro salonu, apart daire, ofis, sos kültürel tesis, yönetim ile ilgili tesisler, özel eğitim tesisleri, özel sağlık tesisleri yapılabilir. 


Esenyurt'ta 103 bin metrekarelik arsa

Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 22 Mart 2016 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Söz konusu arsanın toplam arsa alanı 42 bin 19 metrekare, toplam emsale esas inşaat alanı ise 103 bin 661 metrekare.


Hayat Park, Bahçekent Flora, Tual Bahçekent, Avrupark ve Bahçekent Emlak Konutları gibi projelere komşu konumda olan arsa planda ticaret imarlı olarak gösteriliyor. 


Emlak Konut Hoşdere 5. Etap arsasına iş merkezi, AVM, yönetim merkezi, otel, motel, rezidans, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, müze, kültürel tesis alanları, ticaret, ofis, büro, lokanta, gazino, çarşı, çok katlı mağazalar, banka, finans kurumları, özel eğitim alanları, özel sağlık tesisi alanları, özel spor alanları, kat otoparkları yapılabilir.



441 konut ve 29 ticari birim geliyor

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesin 29 Mart 2016 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 


Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde inşa edilecek proje kapsamında toplam 441 adet konut ve 29 adet ticari birim yer alacak. Projenin toplam arsa alanı 21 bin 406 metrekare, ruhsata esas inşaat alanı ise 72 bin 421 metrekare. 


Bakırköy Yenimahalle ihalesi yarın

25 Şubat'ta birinci oturumunun gerçekleştirildiği Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle arsa ihalesinin ikinci oturumu yarın yapılacak. Planda ticaret alanı imarlı olarak gösterilen arsada  Bakırköy eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunuyor.


11 firmanın teklif sunduğu ihalenin birinci oturumunda en yüksek teklif Beyaz İnşaat'tan 33 milyon 880 bin TL olarak gelmişti. 


Emlak Konut GYO Bakırköy Yenimahalle ihalesine 11 teklif!




Web:  http://www.emlakkonut.com.tr/