01 / 05 / 2024

Emlak vergisi son günü ne zaman

Emlak vergisi son günü ne zaman?

Türkiye sınırları içinde bulunan konut,işyeri, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Emlak vergisi iki eşit taksitte ödenebiliyor. Peki emlak vergisi son günü ne zaman? diyorsanız işte yanıtı...

Emlak vergisi için son gün ne zaman?

Gayrimenkul sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu vergilerin başında emlak vergisi geliyor. Emlak vergisi yılda iki eşit taksit halinde ödenebiliyor.Peki emlak vergisi için son gün ne zaman?

Emlak vergisinin son günü ne zaman?

Türkiye sınırları içerisinde yer alan konut,dükkan,arsa ve araziler için yılın belli dönemlerinde emlak vergisi ödeniyor.iki eşit taksit şeklinde ödenen emlak vergisinin son günü ne zaman?

Emlak vergisinde son gün 1 Haziran!

1319 sayılı kanun gereğince Türkiye'deki tüm taşınmaz mallar için iki eşit taksit şeklinde emlak vergisi ödeniyor. Birinci taksitler için emlak vergisinde son gün 1 Haziran 2015...

Emlak vergisi 2015 son ödeme!

Yılda iki eşit taksit şeklinde ödenen emlak vergisinin birinci taksit dönemi hala devam ediyor.Peki emlak vergisinin son ödeme günü o zaman? işte emlak vergisi 2015 son ödeme..

Emlak vergisi son gün 2015!

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mal sahiplerinin ödemek zorunda olduğu vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor.Peki emlak vergisi son günü ne zaman?İşte emlak vergisi son gün 2015..

Emlak vergisinin son günü 2015!

Taşınmaz malları olan kimselerin ödemek ile yükümlü olduğu emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor.Peki emlak vergisinin son günü ne zaman?İşte emlak vergisinin son günü 2015..