08 / 05 / 2024

DKY İnşaat İstanbul'da 5 yeni proje yapacak!

 DKY İnşaat İstanbul'da 5 yeni proje yapacak!

DKY İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli, Maltepe, Aydınlı, Suadiye ve Yenisahra bölgelerinde yeni proje inşa edecek.



DKY İnşaat, Anadolu yakasında 5 yeni proje yapmaya hazırlanıyor. DKY İnşaat yeni projelerini Sultanbeyli, Maltepe, Aydınlı, Suadiye ve Yenisahra'da inşa edecek. 



 DKY İnşaat İstanbul



DKY İnşaat Sultanbeyli projesi ön satışlar yakında başlayacak


25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Sultanbeyli projesinde mağaza, ofis ve konutlar bulunacak. DKY İnşaat Sultanbeyli projesi lokasyon olarak Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde yükselecek.



 DKY İnşaat İstanbul



DKY İnşaat Maltepe projesi için görüşmeler devam ediyor


2014 yılının ikinci yarısında başlanması planlanan Maltepe projesi kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek. DKY İnşaat Maltepe-Bağlarbaşı'nda yer alan Tekel Evlerinin sakinleri ile görüşmeler devam ediyor. 



 DKY İnşaat İstanbul



Yenisahra projesinin ilk etabına 2014 yılı içerisinde başlanması hedefleniyor


238 bin metrekare büyüklüğünde ve 754 adet kat malikinin bulunduğu alanda DKY İnşaat kentsel dönüşüm projesi yapmaya hazırlanıyor. Göztepe ve Ataşehir Finans Merkezi arasında kalan Yenisahra projesinin ilk etabına 2014 yılı içerisinde başlanması hedefleniyor. 



DKY İnşaat İstanbul


Suadiye'de kentsel dönüşüm projesi


DKY İnşaat kentsel dönüşüm projesini gözde yerleşim Suadiye'de yapmaya hazırlanıyor. 




DKY İnşaat Tuzla Aydınlı'da 550 adet konut yapacak


DKY İnşaat Aydınlı Tuzla'da yeni proje yapacak. DKY İnşaat Aydınlı projesi toplamda 550 adet konuttan meydana gelecek. Tuzla Aydınlı projesinde 2014 yılı içerisinde satışa sunulacak. ,



Tel : 0216 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler