23 / 04 / 2024

Londra'da konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Eden Grove Lily House görücüye çıktı!

Londra'da konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Eden Grove Lily House görücüye çıktı!

İngiltere’nin en prestijli inşaat firmaları arasında yer alan Berkeley Group'un inşa ettiği “Eden Grove” projesinin 2. etabı Lily House görücüye çıktı.


İngiltere’nin en prestijli inşaat firmaları arasında yer alan Berkeley Group'un inşa ettiği “Eden Grove” projesinin 2. etabı Lily House projesinde satışlar başladı. Açıklanan detaylara göre, merakla beklenen projenin Türkiye lansmanı Richmond London Homes proje Turkiye temsilcisi ve Fatih Koştu - Halil Şahin’in kurucusu olduğu FH Group A.Ş iş birliği ile 4 Mart tarihinde Raffles Otel’de yapıldı.

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan Londra, gayrimenkul yatırımında da bazı avantajlar sunuyor. Londra’da hayata geçirilen konut projeleri yatırımcılarına da çok farklı avantajlar sunuyor. Eğer söz konusu yatırımcılar doğru projeleri tercih ederlerse pek çok avantaj da elde edebiliyor. İngiltere’nin Surrey Bölgesi’nde bulunan Thames Nehri kenarında kurulu olan Stains Upon Thames’ta yer alan Eden Grove projesinin 2. etabı olan “Lily House” da bölgenin dikkat çeken projeleri arasında yer alıyor.

Londra

Pandemi sonrası en çok göçü alan bölge

“Eden Grove” projesinin exculisive temsilcisi olan Richmond London Homes’un kurucusu Özlem Öztürk projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:  “Eden Grove projesinin ikinci etabı olan Lily House’un yer aldığı lokasyon, pandemi sonrası en çok göçü alan bölge olarak dikkat çekiyor. Yatırımcılar için yüksek kiracı portföyü sunan Eden Grove, Heathrow Airport’a 10 dakika sürüş mesafesinde konumlanmakta. Eden Grove projesi, M4 koridoru olarak adlandırılan ve İngiltere’nin Silikon Vadisi olarak tanımlanan teknoloji hub’ının da hemen yani başında yer almakta. 2010 yılından günümüze 1100’ün üzerinde teknoloji firması bu bölgede konumlanmıştır. Bupa, Microsoft, Huawei gibi pek çok markanın ‘head office’i bu koridor içerisinde yer almaktadır. Bu da çevredeki firmaların IT, CEO ve direktörlerin kısacası yüksek gelir grubuna sahip çalışanlarının yatırımcılar için potansiyel birer müşteri olduğu anlamına gelmektedir.” 
 

Peki eşsiz konfor arayanlar için tasarlanan Lily House fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi...