29 / 03 / 2024

Turkuaz Polsan Toki Evleri'nde 10 bin lira peşinatla!

Turkuaz Polsan Toki Evleri'nde 10 bin lira peşinatla!

Line LTD.Şirketi tarafından da en çok beğenilen proje seçilen son 60 dairenin kaldığı Toki turkuaz polsan evleri Ankara’da yabancılar tarafından da beğeni topluyor


TOKİ Turkuaz Polsan Evleri nisan ayında satış rekoru kırdı. Ankara Eskişehir yolunda, Çankaya üniversitesi karşısında bulunan proje Line LTD.Şirketi tarafından da en çok beğenilen proje seçildi.


Toki turkuaz polsan evleri Ankara’da yabancılar tarafından da  beğeni topluyor. Projede satış süreci devam eden son 60 daire bulunuyor. Tamamı oturuma açılmış olan Toki Turkuaz Polsan evleri, hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini karşılıyor. TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut.


Toki Turkuaz Polsan Konutları'nda daire satışlarının yüzde 97'i tamamlanmış bulunuyor. TOKİ Turkuaz Polsan Evleri projesinde minimum peşinat miktarı 10 bin lira olarak açıklandı. Aylık taksitler 980 liradan başlıyor. 10 yıl sabit taksit ödeme imkânlarından yararlanmak mümkün. Ara ödemenin de bulunmadığı satışlarda her altı ayda bir memur maaş zammı uygulanmıyor.


TOKİ Turkuaz Polsan projesinde 2+1,3+1,4+1 daireler için peşin ödemelerde yüzde 40’a varan indirim kampanyası başlatan TOKİ Turkuaz Polsan evleri, 94 metrekareden 192 metrekareye kadar farklı seçenekler sunuyor.


0312 237 23 25

http://www.emlakkonut.com.tr




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016