25 / 04 / 2024

Turkuaz Polsan Konutları'nda 980 TL taksitle daire!

Turkuaz Polsan Konutları'nda 980 TL taksitle daire!

TOKİ Turkuaz Polsan konutlarında satışların %98 i tamamlanmış olan 10 bin peşin 980 TL taksitlerle satılan 2+1,3+1,4+1 daireler için peşin ödemelerde %30’a varan indirim kampanyası başlatıldı.


Yabancılara konut alternatifi sunmak için araştırmalar yapan Line ltd. şirketi Ankara’nın en iyi yaşanabilir yerini Toki  Turkuaz Konutlarını  seçti ve hazırladığı “yaşanabilirlik “ listesinde en yüksek notu Toki Turkuaz konutlarına verdi.
Kent dokusu ile bütünleşmiş ve yaşanılabilir bir yer olması felsefesiyle inşa edilen TOKİ Turkuaz konutları projesi Ankara Eskişehir yolunda, Çankaya üniversitesi karşısında yer alıyor.  Bu daireleri alanlar 10 yıl sabit taksit ödeme imkânlarından yararlanabiliyor. Turkuaz Polsan Evleri'nde 94 m2 den 192 m2 ye kadar farklı seçenekler olduğu gibi ara ödemenin de bulunmadığı satışlarda her altı ayda bir memur maaş zammı uygulanmıyor.
Yaşanabilir konut standartları, sağlıklı bir çevre ve sağlıklı bir fiziksel mekânın özellikleri olduğundan dolayı satılabilir değil yaşanılabilir evler düşüncesi ile yapılmış olan Turkuaz konutları yeşil alanları, kendine ait korusu, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulaması ile yaşayan bir sitedir.
Tüm bunların yanı sıra tamamı oturuma açılmış olan Toki Turkuaz Polsan evleri, hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini de karşılıyor. TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut.


0312 -2372325

www.toki.gov.tr

 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016