24 / 04 / 2024

TOKİ Turkuaz Polsan Evleri'nde 980 TL taksitle!

TOKİ Turkuaz Polsan Evleri'nde 980 TL taksitle!

10 bin peşin 980 TL taksitlerle satılan TOKİ Turkuaz Polsan konutlarında 2+1,3+1,4+1 daireler için peşin ödemelerde %30’a varan indirim kampanyası başladı!


Başbakan Tayyip Erdoğan’ın seçimler öncesinde açıkladığı, 500 bin  kişinin yaşayacağı düşünülen uydu şehrin tam kalbinde olması nedeniyle hem yatırım hem de oturum açısından 1 numaralı yerleşim yeri olarak görülen Ankara Toki Turkuaz Polsan Evleri’nde daire alanlar  geleceklerini güvence altına alıyorlar.


Toki Turkuaz Polsan Evleri, Ankaralıların ve Ankara’da ikamet eden Büyükelçilik mensuplarının yer almak için birbirleriyle yarıştığı, standartları zirveye taşıyan, benzeri görülmemiş avantajlara sahip bir proje.


Tamamı oturuma açılmış olan Toki Turkuaz Polsan evleri, hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini karşılıyor. TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut.


Ankara’nın tam kalbinde


Yeni uydu şehrin tam kalbinde, tüm gözlerin çevrildiği bölgenin bir numaralı projesi olarak öne çıkan Toki Turkuaz Polsan Konutlarında daire satışlarının yüzde 95'i tamamlanmış bulunuyor. Toki Turkuaz Polsan Konutlarında yer alan ve kısa bir zaman diliminde yüksek prim yapan dairelere talebin çok yüksek olduğu gözleniyor.


Lüks Bir Konut Ortamı


Güvenliği, kişi başına düşen yeşil alanı ile, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulamaları ile Ankara Eskişehir yolunda büyük beğeni toplayan Toki Turkuaz Polsan vadisi sakinlerine mutlu ve huzurlu bir ortam sunuyor.


Kolay Ödeme Şartları


10 bin peşin 980 TL taksitlerle satılan TOKİ Turkuaz Polsan konutlarında 2+1,3+1,4+1 daireler için peşin ödemelerde %30’a varan indirim kampanyası başladı. TOKİ Turkuaz Polsan evleri, 94 m2 den 192 m2 ye kadar farklı seçenekler sunuyor, alanlar 10 yıl sabit taksit ödeme imkânlarından yararlanabiliyor. Ara ödemenin de bulunmadığı satışlarda her altı ayda bir memur maaş zammı uygulanmıyor.

0312 237 23 25



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016