25 / 04 / 2024

TOKİ Turkuaz Polsan Evleri'nde 980 TL taksitle!

TOKİ Turkuaz Polsan Evleri'nde 980 TL taksitle!

  Eskişehir yolunda, Çankaya üniversitesi karşısında bulunan TOKİ Turkuaz Polsan Evleri Ankara’nın en beğenilen konut projesi seçilerek satış rekorları kırıyor      


 

Eskişehir yolunda, Çankaya üniversitesi karşısında bulunan TOKİ Turkuaz Polsan Evleri

 

24 saat güvenliği, kişi başına düşen yeşil alanı ile, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulamaları ile Ankara Eskişehir yolunda büyük beğeni toplayan Toki Turkuaz Polsan vadisi en beğenilen konut uygulama alanı seçildi.

Türkiye de yabancılara konut satışını organize eden Line Ltd. Şti. Ankara da yabancılara pazarlanabilecek en iyi konut projesi olarak Toki Turkuaz Polsan evlerini seçti. Bilhassa Ankara da konut ihtiyacı duyan özellikle büyükelçilik çalışanları Toki Turkuaz Polsan konutlarını tercih ediyor.

 

Toki Turkuaz Polsan Konutları satış koordinatörü Yelda Barutçu;

 

‘Tamamı oturuma açılmış olan Turkuaz Polsan evleri, hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerce tercih ediliyor. TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut. Etrafında 3 adet alışveriş merkezi bulunan TOKİ Turkuaz  Evleri Aile Hekimi, kreşi, anaokulu, ilköğretim, Anadolu lisesi, Çankaya üniversitesi ve ulaşım kolaylığı ile yaşayan bir sitedir. 10 bin peşin 980 TL taksitlerle satılan TOKİ Turkuaz Polsan konutlarında 2+1,3+1,4+1 daireler için peşin ödemelerde %40’a varan indirim kampanyası başlatan TOKİ Turkuaz Polsan evleri, 94 m2 den 192 m2 ye kadar farklı seçenekler var, 10 yıl sabit taksit ödeme imkanlarından yararlanabiliyor. Sabit taksitte ara ödeme yok, zam yok! 10 yıl boyunca, TOKİ’nin diğer satışlarda uyguladığı her altı ayda bir memur maaş zammı burada uygulanmıyor’ diye belirtti.

TOKİ TURKUAZ Polsan konutları için 0312 237 23 25 numarayı arayarak bilgi alabilirsiniz…



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016