19 / 04 / 2024

Turkuvaz Polsan TOKİ Evleri Mayıs lideri oldu! 1.000 TL taksitle!

 Turkuvaz Polsan TOKİ Evleri Mayıs lideri oldu! 1.000 TL taksitle!

TOKİ Turkuaz Polsan Evleri, Mayıs ayını satış lideri olarak kapattı!


TOKİ Turkuaz Polsan Evleri, Mayıs ayında satış rekoru kırdı! Projede sadece 30 adet 2 oda1 salon ev kaldı. Proje Line Ltd Şirketi tarafından en çok beğenilen proje seçildi.


TOKİ Turkuvaz Polsan Evleri, Ankara’da yaşayan yabancılar tarafından da beğeni topluyor ve tercih ediliyor.

Ankara’nın yatırım merkezlerinin başında gelen Eskişehir yolu 29’uncu kilometrede bulunan TOKİ Turkuaz Polsan Evleri projesinde 2+1 daireler için yüzde 30’a varan indirim kampanyası başladı. 


Toki Turkuaz Polsan Konutlarında daire satışlarının yüzde 99'u tamamlanmış bulunuyor. Oturuma açılmış olan Toki Turkuaz Polsan evleri, hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini karşılıyor. TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut.


Yeşil alanları, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulamaları ile Ankara Eskişehir yolunda büyük beğeni toplayan Toki Turkuaz Polsan evleri ulaşım kolaylığı ile yaşayan bir site özelliği taşıyor.


TOKİ Turkuaz Polsan Evleri’nde 2 oda 1 salon daireler 10 bin peşin 1.000 TL taksitlerle satılıyor. TOKİ Turkuaz Polsan projesinden ev alanlar 10 yıl sabit taksit ödeme imkânlarından yararlanabiliyor. Ara ödemeninde bulunmadığı satışlarda her altı ayda bir memur maaş zammı uygulanmıyor.


TOKİ Turkuaz Vadisi Satış Ofisi: 

0312 237 23 25 

www.toki.gov.tr



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016