10 / 05 / 2024

TOKİ'nin emekliler için yapacağı 1.472 konutun yapımına başlandı!

TOKİ'nin emekliler için yapacağı 1.472 konutun yapımına başlandı!

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman' da bir ilke imza attıklarını belirterek, TOKİ ile imzaladıkları protokol ile emekliler için inşa edilecek evlerin yapımına başlandığını söyledi.



Batman 'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emekliler için yapılacak olan bin 472 konutun yapımına başlandı. 


Emekliler için inşa edilen bin 472 konutun temeli atıldı. inşaat çalışmalarının başladığı alanda inceleme yapan Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman' da bir ilke imza attıklarını belirterek, TOKİ ile imzaladıkları protokol ile emekliler için inşa edilecek evlerin yapımına başlandığını söyledi. 


Çalışmaların hızlı şekilde devam ettiğini vurgulayan Ekmen, alanda bin 472 daire yapılacağını, konutların tamamlanması durumunda alanın Batman için büyük bir ilçe konumuna geleceğini bildirdi. Konutların hak sahiplerine teslim edilmesiyle evlerde 7 bin 500 kişinin yaşayacağını anlatan Ekmen, "Burası uydu bir kent olacak. Konut yapımından ziyade burada esnaf kazanacak, işsizliğin fazla olduğu Batman'da çok sayıda kişi çalışacak" dedi. 

Ekmen, konutların 22 ayda tamamlanacağını dile getirerek, "Daireler, 117 ve 86 metrekare olacak. 2+1 olan evler için aylık 200 lira, 3+1 olan daireler için de 400 lira taksit ödenecek. Konutlar, emeklilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.


Mücadele Gazetesi




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016