29 / 03 / 2024

TOKİ Çorum'da emekliler için bin konut yapacak!

TOKİ Çorum'da emekliler için bin konut yapacak!

TOKİ Çorum'da emekliler için bin konut yapacak. AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.


TOKİ Çorum'da emekliler için konut yapmaya hazırlanıyor. AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, emekliler için bin konut daha yapılacağını söyledi.


Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, emekliler için yaptırılan ilk etap konukların kaba inşaatının bitmek üzere olduğunu, ikinci etabın da temellerine başlamak üzere çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 


Çorum Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre emekli konutları için Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın kendilerine çok büyük destekler verdiğini belirten Kınıklı, kendisine teşekkür ettiklerini ayrıca Kapaklı istikametindeki emeklilerin de konut istediğini bu konuda da Milletvekili Ceylan’dan destek istediklerini dile getirdi. 


AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, TOKİ  tarafından yapımı devam eden 750 konutun zamanında teslim edileceğini ve bununla da kalmayacaklarını dile getirdi.


Mevcut emekli konutlarının yapıldığı alanın etrafının yeşil alan işaretlendiğini anlatan Ahmet Sami Ceylan, bu yeşil alanın kaldırılarak emekliler için konut yapımı amacıyla yeniden imara açılacağını belirtti. Ceylan, 2019 yılında da yine TOKİ tarafından 1000 konutun daha inşaatına başlanacağını, müjdeleyerek “ Yeter ki birlik beraberliğimizi koruyalım” dedi.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016