29 / 03 / 2024

TOKİ Safranbolu projesinde teslimler yapıldı!

TOKİ Safranbolu projesinde teslimler yapıldı!

TOKİ Safranbolu projesinde teslimler yapıldı. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, TOKİ tarafından Kirkille Mahallesi'nde inşa edilen konutların anahtarlarının teslim edildiğini söyledi.


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki,  TOKİ  tarafından Kirkille Mahallesi'nde inşa edilen konutların anahtarlarının teslim edildiğini açıkladı. Tiryaki, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından evi olmayan emeklilerin ev sahibi olması için birçok konut inşa ettiğini açıkladı. 


Karabük merkez Belen Mahallesi'nde bin 114 konutun temelinin de atıldığını ifade eden Tiryaki, şunları söyledi;

 

"Çalışmalar tüm hızıyla ve sorunsuz ilerliyor. Kayıtlarımız devam etmektedir. Kura çekim tarihi belirlendiği zaman üyelerimize bilgi verilecek. Belen Mahallesi'ndeki TOKİ bittikten sonra Safranbolu'da yeniden emeklilerimiz için konutlar inşa edilecek. Bu konuyla ilgili bilgilerin takipçisiyiz. Emeklilerimize yönelik başlatılan bu projelerin hayata geçmesini sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, milletvekillerimize ve TOKİ başkanımıza teşekkür ederiz." dedi. 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Yeni konut projeleri