19 / 04 / 2024

Kayseri Park'ın bahar kampanyası ilgi görüyor!

 Kayseri Park'ın bahar kampanyası ilgi görüyor!

Kayseri Park, 9 Haziran’da sona erecek olan Bahar Kampanyası kapsamında 1 adet MMM Cobra Rcs 250 cc’lik atv motor, Sağnak Koleji sponsorluğunda 5 adet I-Phone 5 ve Coca Cola sponsorluğunda 55 adet Legano marka bisiklet hediye ediyor. Kampanyaya katılmak için Kayseri Park’ta bulunan mağazalardan 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak yeterli...


Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Bahar Kampanyası ile ziyaretçilerine keyifli alışverişin kapılarını aralarken birbirinden güzel hediyelerin de sahibi yapıyor. Kayseri Park’ın 13 Nisan tarihinde başlayan ve 9 Haziran’da son bulacak olan kampanyasına katılmak için merkezde bulunan mağazalardan 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak yeterli. Kampanya kapsamında 1 adet MMM Cobra Rcs 250 cc’lik atv motor, Sağnak Koleji sponsorluğunda 5 adet I-Phone 5 ve Coca Cola sponsorluğunda  55 adet Legano marka  bisiklet hediye edilecek. 


En güzel karne hediyesi

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala çocuklarına güzel bir karne hediyesi vermek isteyen ailelerin kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, “Kampanyaya son katılım tarihi 9 Haziran Pazar günü. Çekiliş ise 15 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak. Dolayısıyla ATV motor, bisiklet ve I-phone 5 kazanma şansı hala devam ediyor” dedi. 

 İki farklı sergi gezilebilir

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi bu hafta iki farklı sergiye ev sahipliği yapıyor. Bunlardan ilki Kayseri Fotoğraf Sanat Evi tarafından düzenlenen Tanışma Fotoğraf Sergisi. Sergi, 22-26 Mayıs tarihlerinde Kayseri Park orta alanda açık kalacak. Felahiye Kanuni Süleyman Orta Okulu’nun resim sergisi ise 25-26 Mayıs tarihlerinde gezilebilecek.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura