19 / 04 / 2024

Kayseri Brilliant Park Evleri'nin temeli atıldı!

Kayseri Brilliant Park Evleri'nin temeli atıldı!

AVD İnşaat, Kayseri Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 5 odalı Brilliant Park konutlarının temelini düzenlenen törenle attı...


Kayseri Yıldırım Beyazıt Mahallesi sağlık ocağı karşısında gerçekleştirilen temel atma töreni kurban kesilmesinin ardından Gültepe Mahallesi Fatih Camisi imamı Hasan Şirin'in duasıyla devam etti.


UĞUR: YAPILARI İNSANLAR YAPAR, İNSANLARI YAPILAR DEĞİŞTİRİR


Temel atma töreninde konuşan AVD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Uğur, Mustafa Şimşek Caddesi'nin devamı konumunda olan Şenköşe Caddesi'nde inşa ettikleri 2 blok 3+1 dairelerin ardından aynı ada içerisinde 2 blok halinde 44 adet 4+1 konutları inşa etmek için kolları sıvadıklarını söyledi.


Uzun süredir üzerinde çalıştıkları arsanın belediye ile işlemlerini tamamladıklarını ve inşaat ruhsatını alır almaz harekete geçtiklerini belirten Uğur, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hayatın devam ettiği gibi ticaretin, üretimin de devam ettiğini göstermek adına tereddüt etmeden inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi.


Uğur, AVD İnşaat'ın sloganlarından birinin "yapıları insanlar yapar, insanları yapılar değiştirir" olduğuna işaret ederek, "Yıldırım Beyazıt Mahallesi, başarısız kooperatif projeleri nedeniyle gelişmesi akamete uğramış bir mahallemiz. AVD İnşaat olarak 2 blok inşaatımızı hızlı bir biçimde en kaliteli şekilde tamamladık. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde çok sayıda arsa sahibinden 'bizim arsamıza da inşaatı siz yapın' teklifi aldık. Hedefimiz Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nin imarına katkı koymak. Kooperarifler nedeniyle arsalar sıkıntılı. İmar Kanunu ve yönetmeliklerdeki değişiklikler de üzerine eklenince zorlu bir süreç sizi bekliyor. Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'ın ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik ve belediye yetkililerimizin de katkılarıyla prosedürleri geride bıraktık ve 2 blok inşaatını tamamladığımız ada içerisinde 3+1 dairelerimizden sonra bugün 4+1 dairelerimizin Brilliant Park'ın temelini atıyoruz. Sloganlarımızdan biri 'yapıları insanlar yapar, insanları yapılar değiştirir' AVD İnşaat olarak ürettiğimiz konutlar Şehrimizin, Yıldırım Beyazıt Mahallemizin yaşam standardını artıracak, çıtayı yükseltecek donanımda. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nin çehresini değiştirecek Brilliant Park Projemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, Allah satı pazarı versin" dedi.


Uğur, Allah'tan bir mani gelmezse 18-20 ay içerisinde temelini attıkları konutların inşasını tamamlamayı planladıklarını da sözlerine ekledi.


KİLİT: DEVLETİMİZE GÜVENİYORUZ


AVD İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Kilit de 15 Temmuz darbe girişiminin hain emellerinden birinin de kaos ortamı oluşturmak olduğunu belirterek, "işlerin durması, piyasanın kilitlenmesi, insanların tedirgin olması düşmanlarımızı sevindirir. Bize 'şu dönemde temel atmak büyük cesaret' diyenler oluyor. Sinecek, tedirgin olacak, endişe edip işleri durduracak hiçbirşey yok Allah'ın izniyle. Devletimize, hükümetimize güveniyoruz, 2 blok halinde 44 daire 4 dükkan inşa edeceğiz. Hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


ABDULLAH UĞUR: ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ


AVD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Uğur'un oğlu AVD İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Uğur da Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nin yeniden imar edilmesinde AVD İnşaat olarak önemli bir rol üstlendiklerini belirterek, "Brilliant Park ile çıtayı daha da yükselteceğiz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.



Kayseri Olay



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura, Yeni konut projeleri