28 / 03 / 2024

Kayseri Park AVM'de Ramazan etkinlikleri başlıyor!

 Kayseri Park AVM'de Ramazan etkinlikleri başlıyor!

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Ayın Sultanı Ramazanı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Kayseri Park’ta Ramazan eğlenceleri 28 Haziran 2014 Cumartesi günü yani yarın başlıyor.


Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatmaya hazırlanıyor. Kayseri Park’ta kurulan Ramazan Sokağı, ziyaretçileri geçmişe götürürken, birbirinden eğlenceli yarışmalar ve Karagöz-Hacivat’ın da aralarında bulunduğu orta oyunları keyifli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. TV Kayseri, Türkiye’nin dört bir yanında ve yurtdışında yaşayan hemşehrililer için Ramazan ayı boyunca Kayseri Park’tan canlı yayın yapıyor.


Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Ayın Sultanı Ramazanı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Kayseri Park’ta Ramazan eğlenceleri 28 Haziran Cumartesi günü başlıyor, 27 Temmuz Arefe günü akşamına kadar devam ediyor. Kayseri Park’ta ilk olarak eski Ramazanlara özlem duyanlar için "Ramazan Çarşısı" kuruldu. Çarşıda yer alan küçük hanlar birer satış noktası haline getirilerek ziyaretçilere nostaljik gezinti ve alışveriş imkanı sunuldu. Kayseri Park’ın Ramazan Çarşısı’nda; antik ahşap ürünler, hediyelik eşya, Osmanlı macunu-Osmanlı şerbeti, çanak-çömlek-çini ürünleri, Maraş dondurması, helva ve koçanlı mısır satışının yapıldığı küçük dükkanlar bulunuyor. Ayrıca Kayseri Park’ta Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerin Osmanlı kostümlerini giyerek resim çektirebilecekleri kostüm standı da kuruldu. 


Karagöz Hacivat yine güldürecek

Ramazanda birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleyen Kayseri Park, minik ziyaretçilerini de unutmadı. Ramazan ayı boyunca her gün 15.00 – 17.00 saatleri arasında Mavi Yelken Kreş öğretmenleri tarafından Kayseri Park’a gelen minik ziyaretçilere boyama, ebru, yırtma-yapıştırma gibi atölye çalışmaları yaptırılacak. Bu arada her gün iftar sonrası 21.15 – 22.30 saatleri arasında Kayseri Park’ta çocuklar için animasyonlar, çocuk oyunları ve yarışmalar düzenlenirken, Meddah ve Karagöz – Hacivat gibi pek çok orta oyunu da sergilenecek. Ayrıca Kayseri Park’ta Ramazan ayı boyunca Cuma akşamları saat 21.00’da sema gösterisi izleyenleri büyüleyecek.

 

Gurbetteki Kayserililer unutulmadı

Kayseri Park ve TV Kayseri, Türkiye’nin farklı illerinde ve yurtdışında yaşayan Kayserililer için bu yıl da birlikte çalışacak. TV Kayseri, gurbetteki hemşehrililer için Ramazan ayı boyunca Kayseri Park’tan canlı yayın yapacak. Programlar, hem Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde hem de Avrupa ülkelerinde yaşayan vatandaşlar tarafından izlenebilecek. 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura