28 / 03 / 2024

Kayseri Park’ın genel müdürü Taner Aydın oldu!

Kayseri Park’ın genel müdürü Taner Aydın oldu!

Orta Anadolu ve Kayseri’nin en gözde alışveriş merkezi Kayseri Park’ta görev değişimi yaşandı. Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürlüğü’ne Taner Aydın getirildi. Aydın, daha önce Korupark Pazarlama Müdürü olarak görev yapıyordu...



Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürlüğü’ne Taner Aydın getirildi.  Aydın, daha önce Korupark Pazarlama Müdürü olarak görev yapıyordu.


Artaş İnşaat Grubu’nun perakende sektöründeki yatırımlarından biri olan, Orta Anadolu ve Kayseri’nin  en gözde alışveriş merkezi  Kayseri Park’ta görev değişimi yaşandı. Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin genel müdürlük görevine Taner Aydın atandı. Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklam Bölümü mezunu olan Taner Aydın, kariyerine 2007 yılında Torunlar GYO bünyesinde bulunan Korupark Alışveriş Merkezi’nde Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu olarak başladı. 2011 yılı Şubat ayı itibariyle görevini Korupark Pazarlama Müdürü olarak sürdüren Aydın, 1 Mart itibariyle Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde genel müdürlük görevine getirildi.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura