25 / 04 / 2024

Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta!

Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta!

Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta. Kayseri Park, “ Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta ” adını taşıyan yeni kampanyasıyla ziyaretçilerine 20 adet Samsung Galaxy marka ürün hediye ediyor.



Kampanyaya katılmak için 5 Nisan-8 Haziran tarihleri arasında Kayseri Park’ta bulunan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak gerekiyor


Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, düzenlediği birbirinden farklı kampanyalarla ziyaretçilerinin gönlünü fethediyor. Kayseri Park, ziyaretçilerini üç muhteşem Citroen’le ödüllendirdiği kampanyasından sonra şimdi de bahar kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kayseri Park’ın “Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta” adını taşıyan yeni kampanyasının duyurusunu ünlü manken ve sunucu İpek Tanrıyar ile gençlerin sevgilisi Keremcem yaptı. Kayseri Park’ın 20 adet Samsung Galaxy marka ürün vereceği yeni kampanyasına katılmak için 5 Nisan-8 Haziran tarihleri arasında Kayseri Park’ta bulunan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak gerekiyor. Alışveriş sonrası fatura veya fişlerini Renk Kartı’na işletenler çekilişe katılma hakkı kazanıyor. 

Çekiliş 14 Haziran’da

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Taner Aydın, “14 Haziran’da Noter huzurunda yapılacak çekilişle beş kişiye Samsung Galaxy Note 3, beş kişiye Samsung Tab 3, beş kişiye Samsung Note 8 ve beş kişiye de Samsung Note 10.1 Tablet PC olmak üzere toplam 20 Samsung Galaxy marka ürün hediye edeceğiz” dedi.  Aydın, diğerlerinde olduğu gibi bahar kampanyasının da büyük ilgi görmesini beklediklerini söyledi. 






Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura