28 / 03 / 2024

Körfez ülkelerinin gündeminde Türk inşaat sektörü var!

 Körfez ülkelerinin gündeminde Türk inşaat sektörü var!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve tüm Körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu...


Gulf News gazetesinin 16 sayfalık Türkiye eki Global Connection'da iki ülke arasındaki ticaretten, kültürel ilişkilere kadar birçok konuya ilişkin haberlere yer verildi. 


Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve tüm Körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu. İngilizce yayınlanan Gulf Nevvs gazetesinin Türkiye eki, Global Connection (GC) admı taşıyor. Körfez bölgesinin etkili gazetesi Gulf Nevvs ile birlikte 24 Kasım 2013'te ikinci kez okurlarla buluşan GC, Türk ve Arap gazeteciler tarafından ortaklaşa hazırlandı. 


Türkiye'nin önde gelen şirketleri ODE Yalıtım, PAKPEN ve Zorlu Center'ın da desteği ile yayma hazırlanan 16 sayfalık Türkiye eki Global Connection'da iki ülke arasındaki ticaretten, kültürel ilişkilere kadar birçok konuya ilişkin haber ve değerlendirmeler bulunuyor. Türkiye ekinde Gulf Nevvs muhabirlerinin kaleme aldığı Türk inşaat sektörü ve İstanbul izlenimleri konulu makalelere de yer verildi. Dubai'de düzenlenen ve 200'den fazla Türk firmasının katıldığı BIG5 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuan'nm açüış gününden bir gün önce yayınlanması, Türkiye ekinin etkisini artırdı. Gulf Nevvs gazetesiyle yayımlanan Türkiye eki GC; Türk yapı ve inşaat sektörünün temel taşlarının ve seçkin ürün ve şirketlerinin tanıtımlarını yapıyor. 


Dünya Gazetesi