27 / 04 / 2024

Türkiyede gayrimenkul sektörü

Maslak- Seyrantepe - Kağıthane bölgesinde gayrimenkul fiyatları arttı!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün kalbi niteliğinde olan İstanbul'da son 10 yılda, gayrimenkul piyasası gerçekleşen ve planlanan kamu ve özel yatırımlar ile büyük bir gelişim gösterdi.

JLL Türkiye "Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor" raporunu yayınladı!

JLL’in Türkiye ofisi, “Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor” raporunu yayınladı. Toplantıda Türkiye perakende, ofis, lojistik ve otelcilik sektörlerindeki gayrimenkul pazarının 2014 yılı değerlendirildi, 2015 yılı öngörüleri paylaşıldı ve trendler açıklandı.

Gayrimenkul sektörü 2015'te de iddiasını sürdürüyor!

Gayrimenkul sektörü yeni projeler ve satış rekorları beklentileriyle girdiği 2015 yılında projeler ardı ardına açıklanmaya devam ediyor. Bununla birlikte yıl içinde pek çok şirketin de lansman yapması bekleniyor.

Gayrimenkul piyasasında sıkıntı yok!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Ali Taylan, son 10 yılda gayrimenkul sektörünün yükselen bir trend içerisinde olduğunu ve sektörde çok ciddi bir arz bulunduğunu söyledi...

Körfez ülkelerinin gündeminde Türk inşaat sektörü var!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve tüm Körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu...