25 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü Cityscape Abu Dhabi Fuarı'nda buluşuyor!

Gayrimenkul sektörü Cityscape Abu Dhabi Fuarı'nda buluşuyor!

Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor...


Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 


Türkiye temsilciliğini ISTexpo Fuarcılık’ın yaptığı Cityscape Abu Dhabi’ye, bu yıl Torunlar, Viatrans, Özyurtlar, Bak Yapı, FCC, Beytturk, Altıntürk ve Turesta firmaları kendi standlarıyla katılacak. 


Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen fuar esnasında yapılan anket sonunda, ziyaretçilerin en fazla yatırım yapmak istedikleri ülke, İngiltere ile birlikte Türkiye oldu.


Abu Dhabi prensi, General Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan’ın himayesinde bu yıl 8.si düzenlecek Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında Adu Dhabi Ulusal Fuar Alanı’nda(ADNEC) düzenleniyor.


2013 yılında Abu Dhabi ile birlikte Suudi Arabistan, Dubai, Katar, Kuveyt, Lübnan gibi çevre ülkelerden yaklaşık 16.000 kişinin ziyaret ettiği fuarda, katılımcı firmalar, hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılarla pek çok satış ve işbirliğine imza attı. Bu yıl da toplam 94 firmanın yer alacağı fuarı, 20.000’e yakın kişinin ziyaret etmesi beklenmektedir.


Cityscape Abu Dhabi fuarı’nın yanısıra Cityscape Qatar ve Dubai fuarlarının da Türkiye temsilciğini yürüten ISTexpo Fuarcılık, uzn yıllardır gayrimenkul sektörü için düzenlediği fuarlar ve diğer etkinlikler ile tanınmaktadır. ISTexpo, özellikle Mütekabiliyet Yasası’ndan sonra önemli bir satış ve işbirliği potansiyeli oluşan Körfez bölgesine yoğunlaşarak, Türk firmalarını bu ülkelerdeki yatırımcılarla bir araya getirmektedir.